Kas di Brasa

Het appartement Wij hebben ervoor gekozen om de middelste verdieping van onze villa volledig ter beschikking te stellen voor verhuur. Privacy gegarandeerd en vele extra’s …

Over ons

Wij zijn Rob en Corinna Braaksma en zijn na vele vakanties op Curaçao nu gaan wonen op Curaçao.  

Wij hopen u snel te verwelkomen in Cas di Brasa op Cas Abou. Heeft u vragen, stel ze ons via mail of whatsapp 

Het appartement

Wij hebben ervoor gekozen om de middelste verdieping van onze villa volledig ter beschikking te stellen voor verhuur. Privacy gegarandeerd en vele extra’s zoals een wasmachine, Jura koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser enz.

Wij hebben contact met diverse autoverhuurbedrijven en kunnen u helpen met de huur van de auto.

Indien wij in gelegenheid zijn verzorgen we ook tegen betaling ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld. Kosten zijn ANG 60 tot en met 3 personen en ANG 120 bij 4 personen of meer.

Ook bieden wij de mogelijkheid om boodschappen voor u te doen voordat u aankomt, zodat u al kunt genieten van uw eerste hapje en drankje bij aankomst. Dit stemmen wij graag met u af na boeking.

Corinna is een gediplomeerd schoonheidsspecialist/pedicure.  Voor de gasten is er de mogelijkheid om een schoonheids- of pedicurebehandeling te boeken. Behandelingen zijn onder andere gelaatssbehandeling, pedicurebehandeling en bodyscrub/massage.

Ook bieden wij, indien het mogelijk is, rondritten, wandeltochten en MTB tochten (fietsen dienen wel gehuurd te worden) aan. Afhankelijk van de wensen, vraagt u naar de mogelijkheden en kosten.

Onze accommodatie is niet toegankelijk voor minder valide personen. Het appartement is uitsluitend via een trap te bereiken, zoals u die ziet achter ons op de foto. Dat maakt het ongeschikt voor minder valide personen.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Top